Werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in ons concept kunt u telefonisch of via onze website een afspraak maken op ons algemene telefoonnummer 010-4144200.

U krijgt in ons showhuis een rondleiding en een impressie over de mogelijkheden wat we voor u kunnen betekenen. Hierna is de mogelijkheid dat er voor u een plan wordt gemaakt dat wil zeggen;

 

* u zorgt voor een recente tekening / plattegrond van uw woning, waarna wij een ontwerp intekenen. Dit ontwerp kan inclusief      keuken, sanitair, fire place, terras ed. kortom geheel naar uw wens.

 

* op de tekening die wij u aanleveren kunt u uw feedback geven en aanpassingen kunnen worden besproken en doorgevoerd.     Uiteindelijk ontstaat er een definitieve maatbepalende tekening en wordt er nieuwe afspraak gemaakt in ons atelier.  

 

* In ons atelier wordt een presentatie gegeven betreffende het project waarin alle kleurdetails, materiaalkeuzes, afwerkingen,            lichtplan en dergelijke worden besproken en worden bepaald. 

 

* wanneer alle details besproken en bekend zijn vind er prijsvorming plaats middels een gespecificeerde offerte welke                      prijstechnisch besproken kan worden.

 

* na opdracht kunnen we normaliter binnen 8 tot 10 weken het project realiseren. Wij dragen zorg voor de complete coördinatie en begeleiding van het project denk hierbij aan vloeren leggen, schilderwerkzaamheden, stoffeerder, keuken en dergelijke tot aan de oplevering.

 

* voor het opstellen van het plan wordt een kosten in rekening gebracht na gelang de grote van een project. Indien er opdracht         wordt gegeven komen deze kosten te vervallen.